Ahad, 28 April 2013

Persahabatan....

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim,yeay yeay kita jumpa lgi dalam masa kurang 10 minit drpd entry yg siti update sebelum ni :D Now,nk cerita pasal #MyBuddyz #FHEW #SahabatSelamanya :'D. They're part of my life.I'm very lucky to have them in my life. Actually,i'm afraid to lose them.They're my life,my life is perfect when i'm with them! :').

Hubungan kami terjalin lebih kurang 5 tahun yg lalu.Kami berasal daripada latar belakang keluarga yg berbeza.Namun,perbezaan itu yg membuatkan hubungan persahabatan kami masih utuh sampai sekarang.Menangis,ketawa sentiasa bersama.Even,secara jujur nya kami tidak berkongsi cerita secara direct dengan mereka,namun masing2 akan dapat merasai masalah kawan yg lain.

Itu yg menyebabkan hubungan kami seribu kali special.Bergaduh mcm mana pun,merajuk macam mana pun.Hubungan kami tak pernah putus.Cuma yg sedih,faz jauh dkt perak sne,but it's okay,i believe,she'll join us one day :') Your friend are your world ! :D

Memetik kata Tony Stark (Iron Man) :

Orang yang bijak akan sentiasa melindungi dirinya sendiri.
But ini kata Siti:

Orang yang bijak akan sentiasa melindungi dirinya sendiri dan orang yg dia syg :')
 Let's tengok gambar ktorg :D :-


Gambar 3 tahun yang lalu :')


Gambar tahun lepas :')

























Us without faz,mmg tk complete,but kata wan : Don't worry, faz will be there one day. InsyaAllah :')
Tapi takpe Siti tahu dia okay dan bahagia dgn kawan2,and family dia dekat.Faz kitorg nak kau tahu ktorg rindukan kau ;')




P/S:Friendship is like a precious flower.Ready to bloom every hour.It may stop growing or keep flowing 
but you'll still have it forever.





4 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

baby comel berkata...

moga friendship korang kekal ke jannah okey..

siti berkata...

@baby comel thanks tau ;) Allahuma Aamiin ...

||aLeaSaRa|| berkata...

wah so sweet...nnt krm slm kt kwn ye :)

kak lea pun dh lama kwn dgn bff dh 17 tahun!sejak zaman bujang smpi beranak pinak :).dr zmn kami sm2 mengenal cinta..pts cinta...sm2 cr kerja part time smtra tgu result keluar..bertemu cinta baru..berkahwin...pregnant..bersalin..besarkan ank...semua kami kgsi bersama memori tu.

best kalau dpt bff yg suka duka bersama :)

siti berkata...

@||aLeaSaRa|| ha itu betul kak,hehehe.Okay kak insyaAllah ct sampaikan.Moga Allah rahmati hubungan yg kita bina ni ye kak? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal