Selasa, 23 April 2013

Alhamdulilah..Ada yang sudi membantu

SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Alhamdulilah,syukur ke hadrat illahi kerana Allah masih mengurniakan kita kehidupan pada pagi ni.Entri Siti pagi ni,just nak ucapkan terima kasih kepada blogger The Simple Women's Day Book  sebab membantu Siti untuk menyelesaikan masalah Siti semalam.Yg belum baca entri semalam rujuk entri ini -----> Entri Semalam
Rasa bersyukur sangat ada blogger yg sudi membantu masalah Siti ni.

Moga Allah rahmati dia.Okay merujuk entri semalam,Siti ada update pasal masalah template baru blog.Jadi ada yg sudi membantu.Blogger tu bersusah payah memberi maklumat mengenai tutorial untuk mengatasi masalah Siti..

Merujuk pada printScreen diatas,Alea ada tlg Siti bg satu laman web blogger ni.Ha,apa lagi Siti dengan kelajuan 180 km/j telah menekan link blogger Azhafizah .Alhamdulilah masalah Siti dpt diselesaikan,kalau korang nk tahu try tkg blog tersebut.Dh tgk follow mereka berdua sekali yea.Yehaaaaaaa...

Btw,masih ada yg bertanya mana tempat untuk komen entry Siti.Okay2 meh Siti tunjuk yea.
Thanks for reading :)










 

4 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

kalau bukak link entry saje mmg tak jumpe gambar yg ditekan utk komen. tapi kene bukak full url baru ade.. maksudnye takleh bukak specific entry link untuk tinggalkan komen

siti berkata...

@MéuzAngelo™ XXIII yeke?okay thanks nanti saya perbaiki ye :)

||aLeaSaRa|| berkata...

slm petang siti.owh tqvm beri backlink hehehe sharing is caring,kan..akk dulu pnh gak face mcm2 problem ttg blog,then ramai blogger otai yg sudi bantu smpi ms tu x sedar dh 2am hahaha..

wah bgslah sis dh blh edit template tu n nk komen pun dh senang,better guna pop up window

kdg2 blogger ni nk cpt ms sggh bc entri,then ms dorg mnt nk komen,tgk2 ssh nk klik utk ktk komen nak2 lagi kalau canggih,mmg dorg akn pangkah X he3..

happy blogging ok ^^

siti berkata...

Thanks kak,but skng ada masalh sedikit,Mcm mana kita nk tick widget.Please tlg :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal