Rabu, 24 April 2013

Hanya Alhamdulilah mampu diucapkan

ASSALAMMUALAIKUM!!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim,syukur ke hadrat Allah,sekali lagi apabila Siti memerlukan bantuan,Allah telah menghantarnya.Mungkin ada yg menganggap perkara ni biasa,tetapi bagi Siti ini memang luar biasa!
HAHA ha nampak tak Siti over.:P Saja nk over.

Tadi,masa buka blog Siti nama ada komen yg perlu di approve.Sekali bukak...nk tahu siapa?Ala siapa lagi kan?akk blogger yg baik hati lagi mulia hehe.Kak Lea dengan baik hati telah membantu Siti menyelesaikan masalah yg membelenggu Siti selama 3 hari.Ha lama tak?macam tiga tahun tau hehe.

Mula2,nk buka tu dah tersenyum,tetapi bimbang jugalah,takut2 tk jadi lagi...Sekali..Taraaaaa blog Siti dh berjaya di edit *yeayyeay ramai2 tepuk tangan untuk Siti HAHA.Eh over la Siti ni,sepak kang.Dushh dushh Sakit kena tumbuk HAHA

Nampak tak betapa bahagianya Siti dengan keadaan ini,wah Hahah thanks kak lea.Korg yg alami masalah yg sama jemput singgah tau.Korg pasti akan teruja heheh,dh tu follow sekali kak Lea.Eh lagi satu yg best tu,kak lea tulis nama kita dalam entri dia wewiiittt femes jup :P

P/S:Terasa ingin berjoget kegembiraan yehaaaaaaaaaaaaaaa ^^




2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

||aLeaSaRa|| berkata...

hahhahahaa akk dh gelak guling2 ni tgk girl comel yg joget2 tu.menggambarkan betapa hepinya siti ye.wah tahniah berjaya juga he3...alah akk tlg mn blh je kalau kbtln x bz :)


happy blogging..lps ni renovate blog comel2 tau yg penting jgn lupa back up template.....

siti berkata...

@||aLeaSaRa|| Haha comel kan kak?siti pun dok joget2 jgk hehehe sgt happy ni kak :P semua jasa akk.Okay2,siti tk kan lupa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal