Isnin, 22 April 2013

Aduii,parah ni.Perlukan bantuan!

SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Yeay yeay,kita jumpa lagi dekat entry Siti yg kedua untuk hari ni.Siti ada masalah sekarang ni.Siti nk edit satu blog ni,and mcm biasa Siti akan selalu menggunakan tutorial kak lyssasecret tetapi sekarang ni yg menjadi masalah,kod dalam blog tu hilang and segala kod yg kak lyssa bg semua tk boleh ini disebabkan pihak blog telah menukar sesuatu.Siti pun tk tahu mcm mana nk tick widget expand! Dia jadi macam ni!



Jadi Siti minta bantuan para blogger yg pakar mengedit blog,tolong Siti selesaikan masalah nie,jasa anda semua amat Siti hargai.Tak tahu nk minta tlg spe lagi :/. Thanks atas bantuan kalian ^^

2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

||aLeaSaRa|| berkata...

yeahaaaaaaaa berjaya jugak komen terror tak ngeeeee...mgkn akk sllu x nmpk sbb blog loading lambat atau line internet akk kot huhu..

ok cuba sggh blog kak fiza ada tutorial utk template baru...

http://www.azhafizah.com/2013/04/cara-untuk-editcustomize-html-blogspot.html

siti berkata...

@||aLeaSaRa|| yeay berjaya pun dia! Thanks komen and bgtau info :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal