Sabtu, 8 Jun 2013

Wajah Hari Ke-2 & ke-3 anak Kak Irine

ASSALAMMUALAIKUM!!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim.Alhamdulilah,kita jumpa lagi.Yeay yeay seronok tak?Mesti lah seronok kan?Bukan senang nak jumpa dekat entry,yelah nanti dah buka sekolah dah tak rajin nak update entry selalu haha.Ayat gedik sangat kan?Okay jangan tiru ! :P

Okay jom start.Siti akan sambung entry yang Yang Pertama dan Yang kedua mengenai kelahiran puteri kesayangan kak Irine Nadia  . Nak tengok tak makanan pantang kak irine dan juga baby kak irine pada hari kedua dan ketiga ;) 

Jom usha :-
 Hari kedua 7/6/2013


 hari ketiga (8/6/2013)
 Makanan pantang kak irine :D Dekat hospital ni

Kak irine kata nama bby akan diberitahu selepas 7 hari kelahiran! Can't wait! Sumber:-

2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

||aLeaSaRa|| berkata...

alhamdulillah comel je kan.dah parents baby tu pun cantik n hensem he3..

Yumida Huda berkata...

comelnyer dia
bau baby sedap kannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal