Selasa, 4 Jun 2013

Selamat Hari Lahir Kawan!

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim.Alhamdulilah,berjumpa kita lagi pada hari ni.Dah lama rasanya tak mengupdate entry dekat blog kesayangan Siti ni (Ceh baru 1 hari) hahaha.Moga kalian berada dalam lindungan Allah SWT.Jangan bersedih atau berduka di atas apa yang kalian tidak perolehi.Percayalah pasti ada hikmahnya. :)
Wah,Siti muqadimah dulu ye :P

Okay,okay,today birthday kawan Siti.Nak tengok tak muka dia? Kejap yea :)

Taraaaaaa Cute tak? 
Nama beliau ialah Nor Hanis Haiqa Binti Rozman
Beliau dilahirkan pada tanggal 04/06/199_
Beliau merupakan anak sulung daripada 4 orang adik beradik (termasuk dia)
Beliau merupakan anak perempuan tunggal dalam keluarga
Beliau amat suka warna merah
Beliau sangat friendly,sampai Siti pun jealous sebagai kawan

Dear,Nor Hanis Haiqa,May Allah bless you wherever you go.May Allah make your dream comes true.Being a good daughter,good friend and good sister for us.Study hard for our further study.May Allah extend your life and a lot of luck to you.Stayed happy and stayed pretty okay ? :) I love you my dearest friends, eventough we always fight :D
Ha nak tahu tak apa yang Siti nak bg dekat hanis nnti?Jom tengok 

Taraaaaa,besar tak besar tak?Hahaha,hope dia suka.Walaupun hadiah bukan segala-galanya,but Siti tak pernah lupa nak bagi mereka hadiah :)Apa dalam ni?Rahsia! Hahaha. Sannah Helwah again sayang :)

8 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

cik amal berkata...

muka dia macam pelakon adam hawa tu .. sikit2 laa

Amoi Farah berkata...

Untung dia memiliki awak sebagai kawannya.... ^_^

siti berkata...

@cik amal Erkkkk loya kita dgr hahahah

siti berkata...

@Amoi Farah A;hamdulilah,thanks :)

Sunshine Kelly berkata...

dah follow your blog (id: sunshine kelly) please follow back at www.sunshinekelly.com

MY NAME IS HANIS ツ berkata...

Wah pelakon ?? xD haha maceh siti :') terharu kot

MY NAME IS HANIS ツ berkata...

Macam pelakon ? xD haha maceh ema .. Terharu sangat sayang :')

siti berkata...

@MY NAME IS HANIS ツJgn perasan sgt tau...Bueeekkkk welcome :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal