Sabtu, 8 Jun 2013

Doakan Sahabat Selamat :')

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim.Alhamdulilah,kita masih berjumpa lagi pada hari ini.Syukur ke hadrat Allah,masih memberikan kita ruang dan peluang untuk kita sentiasa beribadat kepadanya dalam keadaan sihat :')
Before Siti teruskan,let's selawat dulu 

Allahuma Shalli Ala Syaidina Muhammadim wa'ala Ali Muhammad 7x

Okay,let's start.Pagi tadi dalam pukul 5 pagi,Siti dapat mesej daripada sahabat Siti tentang keadaan kesihatannya.Ye lah,jarang ada orang mesej Siti pagi-pagi.Berikut adalah perbualan Siti dengan kawan Siti dekat mesej :-

Masita:Assalammualaikum Fatimah,ni masita.Aku nak minta tolong,bagitahu a kawan2 aku ira,ila dan wani yang aku kena operate 8/6/2013 dekat hospital sungai buloh.Apendiks aku dah pecah.Doakan aku selamat ye :'(. Phone aku tertinggal dekat rumah.

Me:Allahu,kau kenapa?Macam mana boleh pecah?

Masita:Tak tahu,semalam pukul 8 malam aku sakit then terus gi hospital.Then doc cakap kena operate.Tlg ye  bgtahu kawan2,doakan aku selamat.

Me:Semalam kau okay je weyh? :( Aku doakan kau selamat.Jangan bg aku nangis pagi2 ni

Masita:Dah takdir Allah,okay babe bateri low.Syg kau 



Allah pedih luluh hati siti bila kawan masuk hospital :( Sahabat2 yang Siti sayangi di blog or dimana-mana sahaja,tolong doakan sahabat Siti selamat dalam pembedahannya harini.Tiada apa yg Siti minta selain doa.
Dear Masita,kau kena kuat! Aku tetap ada untuk kau and berdoa agar kau selamat dan Allah lindungi kau.Jgn takut k?Kau kuat,remember this kau kuat! :'( Aku yang tak kuat sebenarnya.... :'(
Moga kau selamat sahabat.Allah ada dengan kau,selawat banyak2 :')

Let's Aamiinkan doa ni bersama-sama :')

2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

nadia arrumaisha berkata...

InshaAllah kuatkan semangat siti supaya siti juga mampu berikan dia semangat...InshaAllah semoga Allah mempermudahkan urusan sahabat siti dan memberi kesembuhan penyakit kepadanya...

siti berkata...

@nadia arrumaishaAllahuma Aamiin.Siti cuba untuk kuatkan diri siti :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal