Sabtu, 31 Mac 2012

Suka Jengah Blog Diorang :)

ASSALAMMUALAIKUM!!
SELAMAT SEJAHTERA! :)

hye korang apa khabar?
sihat tak?kalau tak sihat pi klinik okayyy??
terus terang aku cakap....
aku suka BlogWalking.....
so bila aku BW..2 blog nie tak kan pernah tinggal....
bagi aku r blog diorang memang menarik..then aku suka cara penulisan mereka...

nak tahu tak blog siapa?
meh sini aku kasi tunjuk sket eyh 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
korang pernah masuk tak blog kak lyssa?
blog k.lyssa mcm2 ada....
bila bg info tuh memang best....
cara penulisan yang padat dan mantap hihihhihi...:D
lagipun k.lyssa peramah..so tak rugi lah if korang jengah kejap (kejaplah sangat mesti korang amek mse lama)
hihihhihi then k.lyssa ajar mcm2 tutorial untuk blog...
eyh k.lyssa pernah masuk majalah tau.....
pe kata korang like FanPage k.lyssa?
sbb nak add dye kt facebook tak boleh dah full....
tak pun g kat twitter dye pun ok gak..:)

okeyh blog kedua pulak ialah.......jeng jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*

akak zie punya blog pun best...
kadang2 ada gosip,personal n info n tak lupa jgk tutorial...
aku pun tak ingat cm ne aku boleh follow blog akk nie....
tapi yang pasti aku suka akk nie....
cara penulisan dia sngt2 best tau...
tak rugi la kalau korang singgah...
akk nie from Sarawak...baru je kwen last year...
n now tgh pregnant anak sulung..(tak pasti bape bulan)
akak nie pun friendly....
if k.zie tak busy dye akan balas komen korang kt blog dye...
then bila dye dpt adiah drpd blogger2 yg lain..dye tanpa sombong nyer...
akan story pasal diorang n ajak kita singgah blog rakan tersebut....

#so pendapat aku...korang tak kan rasa rugi kalau singgah blog kedua-dua nie...
aku nie kalau bukak blog..mesti tak tinggal nak baca entry diorang...
tak yah malu..kedua-dua akk nie peramah lagi cute....
kasi banyakkan follower akak2 nie yer...
baku kasi 5 bintang untuk blog diorang :D
selamat menyinggah yerrrrrrr

2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

Lyssa Faizureen berkata...

Walawehh . Ada nama kte lak kat situ .. makaceh dear:P

siti berkata...

@Lyssa Faizureen welcome...t nak wat entry khas tok kak lyssa.hihihhi...asyik lupa jer...terima kasih gak sbb singgah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal