Rabu, 7 Mac 2012

Always Be Beside You...:)

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA! :)

harinie 7/3/2012...
ada apa dengan tarikh nie??ramai kowt yg tak tau....
tarikh nie ialah tarikh keluarnyer keputusan STPM...
kenapa ckp pasal STPM?aku bukan amek pun....
ngeee bukan aku...tapi my bf yang amek lah....
cm ne result dye?errrr tak perlu lah mention kt sini....
biaq aku dgn dye jer tau :)

aku rasa dye kecewa sket dgn result dye....
errr actually bukan sket tpi bnyk...
kesian aku tengok dye...
terasa macam aku yang menjadi puncanya....
haih...tpi aku dah cakap...
walau apa pun terjadi....
aku sentiasa akan berdiri sebelah dye....

yang lepas tuh lepas je lah....
mungkin ada hikmah right?
buat yang berjaya tahniah...:D
dan aku still nak ucap tahniah untuk bf aku...
he had to do their best to succeed in STPM...
aku tak sabar nak tanya dia kemana dye nak pergi selepas nie! :D


2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

shasha masyem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
siti berkata...

@shasha masyem absolutely! :)insya'allah sye akan ckpkan..terima kasih :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal