Khamis, 15 Disember 2011

Yeahhhhhh!! Thanks K.lysaa :)

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!!

apa habaq semua...???
baik ka?hikhikhik apa aku dok melalut pagi2 nie...
haiyaaa cik ct awalnyer update harinie hikhikhik :P
first nak ckp,alhamdulilah sbb page element dh kembali pulih seperti sedia kala..:)
semalam cuak gak...apa hal nie...??
tak kan sbb aku edit bnyk2 kali kowt...
macam2 aku pikir last2...haiyooooo xde pape...
bru aku teringt entry lysaa Secret ....
naseb baik cik lyssa ada update,nie yg aku syg lebih2 nie kat kak lyssa hihihihi...

ikhlas dari hati nak cakap larh ribuan terima kasih dkt cik lyssa...
wah seronok aku :DD
maklumlah aku nie boleh di katakan xbpe pandai bab2 blog nie hahahah
haiyooo entri sngt mengedik larh ini hari hahahah
:DD


2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

Lyssa Faizureen berkata...

HEHE . tuh lar . sabar itu penting . Kan dah pulih pada sedia kala . hikhik#

siti berkata...

@Lyssa Faizureen mau x terkejut...last2...ckp kt diri sndri esok pgi ok la tuh...confident nie sbb entry k.lyssa arytuh :DD hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal