Jumaat, 23 Disember 2011

TerFALLING LOVE again

ASSALAMMUALAIKUM!!
SELAMAT SEJAHTERA! :)

kerana sifat dia itu....
eyh choppppp sifat sape nie..???
ha tuh larh korang tak tau ..kali nie aku kasi tau yea....
actually aku t'FALLING LOVE kat sifat bf aku tuh ha...
amboi2 aku nie x abisz2 sal bf aku kan...as long as aku mampu citer aku citer...

dlm bnyk2 yg aku penah couple blom penah aku tgk perangai cm dye...
bukan memuji dia lah yg terbaik,mcm aku sorg ad bf...
tpi entah larh...setiap kali tengok dye aku tersenyum.....

actually,aku suka tgk dye layan bdk2...
terserlah sifat penyayang dye...
dh umur  19  tahun hahahah tpi still mampu layan bdk2 dgn baik...
dr cara dye xnmpk pun dye mcm terpaksa....

sbb dye mang jenis yang suka cari gado ..
wow hahaha aku akui tuh...
n kuat perasan sungguh nyampahhhh i tau hhahah..

tpi sebab sifat dye tuh..
aku rasa syggg kt dye tau...
hope dye xberubah dan tak kan pernah berubah...
pssstttt nak tau x..??

sifat lelaki yg suka bergaul dgn kanak2...
adalah salah satu ciri2 lelaki idaman aku...
sbb melalui kanak2 kita dpt lihat kejujuran seorang lelaki :)


credit picture: Wallpaper


2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

Redbloodsnow berkata...

suka kan tgk guys yg suka kanak². terserlah bapa mithali gitu..hehe

siti berkata...

@Redbloodsnow a'ah hahaha..btol3..sngt2 terserlah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal