Rabu, 21 Disember 2011

Akhirnya aku berjaya juga menjadi doktor....:D

ASSALAMMUALAIKUM!!
SELAMAT SEJAHTERA! :)



alhamdulilah akhirnya,aku berjaya juga menjadi seorang doktor...
hebat tak...?tp aku akui bila kurang kemahiran memang abis pesakit kita..:)
dh banyak kali dah pesakit aku kritikal...
maklumlah x ckup ilmu....

chopppppp!!! korang terkejut ker...???
ada ker org ckp 
WHAT???Fatimah jadi doktor..???
baru 16 tahun...next year SPM !
giler kentang kau hahahahah....

hebatkan aku..??
dan dan jer aku nie jadi doktor kan...??
bukanlah korg...aku main game doktor...
serius perasaan mcm doktor sebenar hikhik....
berpeluh2 bagai...kena wat keputusan bijak tau...
try larh main Surgery Game ...
sure syiokkk habis r....even bnyk kali pesakit korg meninggal..
korang mesti nak main sampai dapat jugakkan..??

actually..masa kecik2 dulu aku nak sangat jadi doktor bedah...
bila aku g hospital..aku bukan tengok pesakit sangat pun...
tpi aku tengok doktor2 tuh sume...
bestnyer jadi dorg kan..??opppsss best ker..??
hahahah sape2 yg jadi doktor tuh sila jwb hahahah..:D
tpi hakikatnyer aku tak kan jadi doktor..??
reason..??
alarh sbb form 4 pun aku amek akaun...so agak mustahil tok aku jadi doktor...
jau gler nak jadi doktor...
xlayak der...maybe jadi akauntan kowt..:D
doa2kan yea hikhik ;)



p/s:90% gambar dlm blog aku sume di ambil dari Encik Google

2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

-DomoDomo- berkata...

hahaha , chayok kawan ! xD

siti berkata...

@-DomoDomo- bgus kan aku jadi doktor..??hahahah nak join..??jom2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal