Khamis, 30 Mei 2013

Fast and Furious 6 :D

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim.Apa khabar sahabat semua?sihat ke?Kalau sihat Alhamdulilah.Kita patut bersyukur sebab kita masih ada di sini! Di mana?Di atas bumi Allah SWT :')

Okay,now nk cerita mengenai cerita Fast And Furious 6.Ada yang dah tengok?Untunglah siapa yg dah tengok tu,Siti baru je tengok semalam dekat e@curve.Ramai lah jugak yg tgk semalam,padahal semalam kitorg tengok pukul 7 malam --'

For me,cerita ni best walaupun pada mulanya agak slow (normal memang cerita slow pd mula,kalau slow akhir2 tak best pulak kan?),tetapi bila tengok sampai habis,ianya menarik sekali hehe..

Oh yea,cerita ni untuk 18 tahun ke atas je yea? Sebab ada unsur gaduh2 yg tidak elok ditonton oleh kanak-kanak dibawa 18 tahun hehe.

Kalau tanya Siti part mana yg best? Part di mana Dom selamatkan Letty daripada jatuh ke bawah jambatan yg tinggi and ketika kapal terbang terbakar! 

Kalau nak tahu lanjutannya,pergilah tengok :) Siti bagi 5 Bintang! :)


1 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

cik amal berkata...

wahh!! nak tengok gak!! jeles3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal