Sabtu, 26 Mei 2012

Sambutan Hari Guru Dekat SmkkD 10

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

selamat bercuti semua,macam mana dengan cuti?okay ker??
hopefully okay sjew buat korang semua yea...
rasanya macam dah lama dah tak update blog,dah berhabuk dah....
hahahahaa....
okay taknak  bebel banyak2....
nak citer pasal sambutan hari guru semalam..sangat AWESOME la...

menarik giler..so spe yg tak pergi kesian + rugi larh kt korg.....
hahahahahaha
aku tak nak citer banyak2..tapi hanya memberi gambar yang sempat aku ambil :)


Warga Pendidik SMKKD 10


dikir barat sekolah :)

guru paling popular kt sekolah kami...berturut2 menang...
anda kenal?yea beliau adalah bekas atlet sepak takraw negara dan pengacara rancangan sukan di RTM :)

guru kelas kami..kami hadiahkan cupboard yg ada gmbr cikgu n kami semua...cikgu tandatangan sbgi bukti 
kami hadiahkan itu..dan ianya buat cikgu terharu :")


cupboard pemberian kami :)


cikgu kegemaran aku...cikgu bm Cik RajaRosuhaila

Teacher yang lawa Puan Wan NurFisyah

insan yang memberi ilmu agama kpd kami kelas 5 Budi..Ustazah Zuraini

cikgu sejarah kami...Bakal Puan Nurul Azriza

Puan Fairuz.....cikgu kira2 :D
my face so ugly .....hahahaha


2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

Zie Madini berkata...

ooooo cikgu ea. wahhh. selamat hari guru awak! BTW, cake tu..yum!

siti berkata...

@Zie Madini taklah kak..sye student lgi..nk dkt spm dh nie :P....jgn mengidam tau hihihhi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal