Isnin, 28 Mei 2012

D'FHEW ~

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

hai sahabat semua...apa khabar sahabat semua?adakah di dalam keadaan yang baik-baik sahaja?
harap sangat-sangat kalian berada di dalam keadaan yang sihat...amin...
hey,kenapa harinie cara penulisan aku macam skema sedikit?well,saje jer taip macam nie...
kalau tak suka cara penulisan aku juz inform ok :D...

okay,entri hari nie sbnrnyer nak cerita pasal erti persahabatan di dalam hidup aku....
semua orang ada sahabat kan?pasti setiap orang ada kenangan yang tidak dapat dilupakan sampai bila-bila..
macam aku...bagi aku sahabat merupakan insan kedua yang hadir di dalam hidup kita di dunia ini selepas ibu bapa kita...

aku juga mempunyai sahabat,nilai sahabat itu sendiri dalam hidup aku sangat tinggi....
bagi perkara biasa kalau ada pergaduhan,merajuk,menangis,marah dan sebagainya..tapi janganlah 
sampai merosakkan hubungan persahabatan....bagi aku D'fhew begitu berharga....
bukan aku kata sahabat lain tidak berharga...tetapi.....

D'fhew,begitu memahami aku...menangis bersama itu hobi ktorg....
ktorg pernah berebut-rebut nak bangun tidur...nak mandi...nak makan...dan segala-galanya...
pernah ktorg nyanyi lagu-lagu kumpulan spin n siti nordiana kemudian ktorg rakam....
dan kini kami berada jauh....tapi itu tidak membuatkan kami lupa antara satu sama yang lain....

jarak itu yang menyebabkan hubungan persahabatan kami semakin erat...
kalau dulu,pergi ke mana-mana aku sentiasa ada kawan...kini,aku keseorangan namun itu tidak menghalang aku untuk menyayangi sahabat aku yang kini berada di Perak...aku pun tak tahu apa yang aku merepek nie haha!

*walau di mana pun dikau pergi sahabatku....
jagalah dirimu...moga Allah sentiasa memberkati hidup kalian...
Amin~


#readers,sorry kalau aku merepek..aku tgh bingung nie hahahah :D


we always together, no matter the hard times, crying, happy or angry because we were friends until Jannah. Insya-Allah ♥



4 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

-DomoDomo- berkata...

rindu DHEW T.T

siti berkata...

me too :(

Zie Madini berkata...

Itulah kemaniskan jarak jauh kan. akan mengeratkan lg persahabatan uols...hehe. mcm zie ni...jarak jauh dgn husband...buatkan kasih syg weols semakin utuh :P

siti berkata...

@Zie Madini betul2..wat ktorg lgi saling percya...alhamdulilah kalau ksih syg akak n suami makin bertambah..moga2 bhgia hingga syurga yea amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal