Ahad, 27 November 2011

arghhhhhhhhhhhh!!! STRESSNYA AKU!!!!

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!!

arggggghhhhh serius aku cakap aku jeles giler r tgk blog spe2 yg lawa-lawa+mantap2...
blog aku nie simple mimple je aku rasa,nak jugak dpt blog cm dorg....but i know its not easy right?
haiyoooo kadang2 aku jeles tgk Header blogger yg len2 lawa2 siot kalau aku pandai dlm editing photo dh lme dh aku wat mantapkan lagi blog aku..follower dorg pun bertimbun2 haiyooo best kan dorg...
blogger2 yg aku adore skng nie bnyk...kalau korg tgk aku xtau korg akan ckp pe..
maybe mengalami nasib yg sme cm aku kowt..hahahaha.

aku hope aku mampu jadi blogger cm tuh..
ngeee tpi entah bila kan..blog aku nie entah ada org bce ke x kan..
hurm...eyh!!!stop korg yg ngah bce tuh jgn ingt aku minta simpati kt korg lak yea..
sjew jer aku nak story morry kat korg hahaha...
gediksss kan aku?kdng2 aku rasa cm xlayak jer aku join blog nie...
ye r kalo nak dibndingkan dgn blogger lain kan dorg lagi hebat kowt...
tpi sebgi seorg blogger and manusia kita hidup mesti lah tanpa berputus asa kan..??
so aku akan cuba beri yg terbaik kat blog aku yeahhhhhhhhhh chiyok2!!!!
u can do it dear!!! :D

so moral of the story,even cm ne pun blog anda..
berjalan larh tanpa henti kerana anda sudah menceburi bidang blogger so terima larh apa je yg akan dtg...
(untuk diri aku gak)





4 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

miss syaniera berkata...

hey .. jgn putus asa yea .. dulu saia pun dari bawahh .. tade f0ll0wers yg ramai .. bel0g pun ta lawa .. tapi sl0w-2 buad dea jadi lawa .. n finnaly , okies dear .. ape yg penting , usaha kita selama niey jangan penah putus ,.. :)

siti berkata...

thanks sbb support sye dear..cuma sye hrap dpt wat header sndri tp x reti tuh yg sdyh tuh :(

miss syaniera berkata...

na buad header ?? let me try t0 h0ld u .. :) i'll gve u the tut0 okies ??

siti berkata...

owh really ?? thanks dear :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal