Ahad, 7 Julai 2013

Tahniah:Blogger Of The Year

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Bismillahirrahmanirrahim.Alhamdulilah kita jumpa lagi hari ni,syukur ke hadrat illahi.Dah lama Siti tak update entry kan?Haih,tak ada masa sebenarnya..busy dengan belajar actually.Takpe,takpe takpe! Siti pun dah ada idea nak update entry ni,so Siti teruskan je lah yea?.

Sekalung tahniah buat irine atas kemenangan beliau semalam yang menjadi BLOGGER OF THE YEAR dalam DIGI WWWOW BLOGGER AWARD.Tahniah kak irine,rezeki anak beliau yang genap sebulan semalam.Maybe kak irine tak sangka,tapi Siti dapat menjangkakan kak irine memang layak untuk menang dalam anugerah tersebut.

 Entry yang kak irine tulis tu memang menarik + memang ramai yang akan pengundi ibu kepada Fiska Medina ni,termasuklah Siti hihi.Siti minta maaf sekali lagi dengan kak irine sebab Sumber-sumber gambar yang Siti dapat ni hasil printscreen Siti.Siti ambil daripada instagram kak Irine, Abg Aizul Marcello 
dan kak Linda Roslan, serta twitter mereka.Jangan marah ha?Secara jujurnya Siti suka Stalk mereka hihi.Jangan takut Siti tak membahayakan kalian :) Minat mengikuti kisah mereka je,so no wonder la kalau blog Siti ada kisah kak Irine daripada Siti :D

Jom layan gambar nak? :) *klik untuk lebih jelas

tweet beliau
 
kak irine dgn kak linda (kakak ipar beliau)


dapat hadiah wuu wuuu




kak irine dgn abg aizul and kak linda :D
taraaaa! hadiahnya! Best gilossss jealous >,<








  
Buah hati kak irine,baby Fiska Medina (genap sebulan semlam).Rezeki anak kan?  


Tahniah kak irine atas kemenangan beliau semalam! Tahun depan menang lagi tau hihi.Nanti update entry baru yea?Excited nak baca :D

1 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

baby comel berkata...

tahniah utk irine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal