Jumaat, 8 Mac 2013

I miss our Memories :'(

ASSALAMMUALAIKUM
SELAMAT SEJAHTERA!!

Alhamdulilah,akhirnya kerajinan juga ct nk edit blog nie kan?Rasa dh berhabuk sngt blog nie.Kesian dia.Apa-apa pun,korg mcm mana sihat?Hurm hope semua sihat.Hari ini hari jumaat,so korg yg lelaki-lelaki jgn lupa yea tunaikan tnggngjwab korg untuk solat jumaat ;) Sekarang nie tgh hangat pasal kes dkt Sabah :'( Kita doakan negara kita selamat mcm selalu.Kita doakan pewira kita selamat,buat yg gugur ketika berperang,kita doakan roh mereka dicucuri rahmat.Al-fatihah ~Dgr cerita masjid2 dkt johor nk buat solat hajat lepas solat jumaat.Alhamdulilah.Moga doa kita semua diterima Allah :)

Okay kita stop dulu pasal tu,tak bestkan kita campur adukkan entri?Now nk story pasal akak2 dekat tempat kerja lama(amboi mcm ada kerja baru jer) aku.Hihi mcm mana lah dgn diorg kan?Diorg ada pekerja baru,harap2 diorg tk lupakan ct.Diorg super sporting,pakar nasihat,pakar cerita dan mcm2 pakar lagi.

Nak tgk tak akak2 tu?? jom kita terjah gambar diorg hihi.Before that nak minta maaf dekat akak2 ku sebab curi gmbr kalian dekat fb :DDD

Yg nie nama dia kak Dian MayaSari.Yg comel lagi cute dlm pelukan dia tu anak lelaki tunggalnya,Mika Emran.Budak yg always sebut "Mummy" kalau kita pegang dia hahaha.

Yg nie pulak nama nya kak Wan Muzaini,ktorg panggil kak wan jer.Yg dua org kecik tu anak perempuan akk nie.Ezzora dan Elfiera.Kelasss kan nama diorg??


Yg nie bos lama ct,akk nie nama dia kak Roihan.Sangat penyabar,sentiasa senyum.Suka bekerja dgn dia.Yg dua org tu anak dia,namanya Hana dan Yusof.

Yg ni namanya kak tina heheeh,Akk nie jual tudung.That's y dia cute dan comel like me hihihih

Diorg nie kira peneman ct time ct kerja,now dh takde sbb ct pun dh berhenti.Cuma harapan ct agar ukhwah kami ini kekal terjalin oh yeaaa jom tgk diorg punya page :D

ZofieWholesale

Kesedihan pulak,sbb tk dpt cari page kak tina.Tpi tk pe just like and grab one drpd mereka okay.
Thanks for reading :DD




3 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

rad, kuantan berkata...

Saya tak tahu berapa rapat dan berapa lama awak kenal Puan Roihan tu, tapi betul ke dia ada masalah rumah tangga sekarang? Saya ada buat arrangement ambik maid dengan dia, maid tak dapat, duit saya pun dia tak bayar balik RM6K. Alasan, masalah rumah tangga dan nak bercerai. Ye ke?

rad, kuantan berkata...

Saya tak tahu berapa rapat dan berapa lama awak kenal Puan Roihan tu, tapi betul ke dia ada masalah rumah tangga sekarang? Saya ada buat arrangement ambik maid dengan dia, maid tak dapat, duit saya pun dia tak bayar balik RM6K. Alasan, masalah rumah tangga dan nak bercerai. Ye ke?

Eyma Ct berkata...

@rad, kuantan saya cuma bekas pekerja dia sahaja.Saya mmg tk tahu mengenai hal rumah tangga dia.Mengenai maid pun saya tak tahu.Maaf... :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal