Ahad, 5 Februari 2012

Penipukah kita ???

ASSALAMMUALIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA!! :)

Salam Maulidur Rasul sahabat2 bloggerku...
kali ni nak bercerita pasal kekecewaanku...
hurm,who care??ada siapa kisah ker kalau aku kecewa??
conform tak adakan?tp aku nak cakap jugak!!!

kadang-kadang aku kecewa dengan sesetengah blogger...
why??
apa salah diorang kat aku??
ha nak tahu salah sesetengah blogger apa dye?
meyh cek habaq sket....
*
*
*
*
*
*
*
*
sesetengah daripada korang suka kata dah follow...
tapi hakikatnya  follower aku tak naik langsung ...
pleaseeee larh if nak orang follow blog korang,jangan r ckp dah follow...
tak berkat follower korang,korang tahu tak?
serius aku kecewa dengan korang....bukan aku tak ikhlas follow korang tpi aku kecewa...
kecewa sbb snggup korang menipu....
tak de keje lain ker?hadoiiiii
aku ulang sekali lagi 
AKU KECEWA!!!
tak marah tau...jangan risau k sayang2ku sekalian
ingt....hidup ni ada karma ..
skang korang buat cm tuh...t lama-lama orang lain wt cm tuh kt hangpa baru hangpa tau...
Tepuk Dada Tanya Selera!
so kepada siapa yang tak pernah buat...
jangan buat ok?tak elok ada perangai penipu nie!!!!

#Siapa Makan Cili Terasa Pedasnya 



4 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

NiaLidia. berkata...

setujuuu. sesetengah blogger suka menipu benda2 mcmni. lagi yg main dok tinggalkan link kat fb. apalahh , apa tah kann.

dah dah jangan marah2. hehe tp nia mmg dah follow so nia tak menipu hihi.


jom redakan kemarahan dgn join contest ni hehe

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

jomjomm

gades pelik berkata...

dik, akak dah elalu terkena, tu yg kali ni berhati3..mungkin diorang tak perasan yang kita follow mereka

btw, jom join contest akak

http://sigadispelik.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-contest-kata-kunci.html

siti berkata...

@NiaLidia. hahahaha thanks nia...okay sye singgah blog awak :D

siti berkata...

@gades pelik okay...kita singgah yea :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal