Rabu, 25 Januari 2012

Lepak kampung kali nie lebih SUPERB !!!!

ASSALAMMUALAIKUM!
SELAMAT SEJAHTERA! :)

hye peeps...lama x jmpe kan...??korang sihat tak...??
hopefully sihat2 senantiasa :D
dalam berapa hari nie aku ada kt kg....xlama tpi rasa mcm x ckup jer lepak kt kg....

sbb..???bukan sng nak lepak kt kampung dengan mak su n k.long...
kalau ada diorg aku rasa best gler...sbb otak diorang gler2...
ddk kampung terasa mcm kejap jer....

mcm2 story yg maksu citer smpi tak kering gusi melayannya...
ary isnin tuh ingt nak g karaoke..tpi xdpt sbb fulled...
mane x full....beli satu jam percuma 1 jam....

ary selasa ingt nak g karaoke..
tpi tukar plan...lepak kt Tanjung Emas Tepi Sungai Muar..
perghhhhh mmg best...mane tak nyer bile mknan then terus lepak tepi sungai...

mse lepak2 tiba2 ada org main viola n guitar lagu ombak rindu!!
perghhh dengan angin sepoi2 bahasa....
sungai yang beralun2..terasa tenang sungguh....

harap dpt lepak mcm tuh lagi! :DD


2 Orang Berjaya mengetahui kisah DukaKu:

Redbloodsnow berkata...

bestnya ada kpg. mcm akak ni nan hado. jeles tgk org ada kpg. payah gak being a city girl. bandar tu lah consider kpg akak. hehe

siti berkata...

@Redbloodsnow alololo ciannyer dye...pyah jgk...hihihih husbnd akk xkn xde kg..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to Siti

Edited by Cik Amal